JV-Drinks Zakelijk of Horeca

Je kan vanaf nu ook zakelijk bestellen, bijvoorbeeld voor je kantine, horeca of voor je winkel. Kleine zakelijke bestellingen kan je het beste plaatsen voor 14.00 uur, je ontvangt deze dan de volgende werkdag met Transmission of GLS tijdens kantoortijden. Kosten hiervan zijn vanaf € 7,50 per bestelling. Grote zakelijke orders (meer dan 15 trays) versturen wij met Transmission op een pallet en worden overdag afgeleverd. Pallet vervoer is voor blikjes veiliger dan pakket bezorging met GLS.

GLS: tot 15 trays frisdrank
Transmission vanaf 15 trays

Verzendkosten

De kosten van verzendingen zijn gebaseerd op het gewicht. GLS zendingen vanaf 7,50 euro. Zendingen meer dan 15 trays versturen we met een zakelijke transporteur en is een stuk duurder doordat de palletkosten veel hoger zijn. Wij rekenen 49,95 euro voor een palletzending. Bij orders hoger dan 750 euro brengen wij geen bezorgkosten in rekening.

Bestellen op rekening

Nieuwe klanten kunnen niet op rekening bestellen. Wij vragen altijd de eerste keer te betalen bij de online order. Na een eerste bestelling kan je een aanvraag doen voor bestellen op rekening. De betalingstermijn is dan uiterlijk 7 dagen. Je kan alleen een nieuwe order plaatsen indien de laatste bestelling is betaald.

Vragen over zakelijk bestellen

Voor eventuele vragen kan je altijd per mail of telefoon contact opnemen met onze klantenservice.

Email: info@jv-drinks.be
Telefoon: +32 469/12.28.14